Kalau Aku Supergirl.



Kalau aku supergirl,
tentu aku boleh pergi melancong serata dunia.
Tak perlu nak kumpul duit setinggi gunung semata-
mata nak beli tiket flight sehelai,
terbang je sendiri.

Kalau aku supergirl,
tentu aku tak takut dengan orang lain yang mulut 
jahat hati busuk.
Aku debik je sebijik dah mati.

Kalau aku supergirl,
tentu aku dikelilingi jejaka-jejaka hot lagi miang 
tapi tak ikhlas.

Kalau aku supergirl,
tentu aku tak boleh bercinta semata-mata nak 
protect sayang aku daripada orang jahat.

Kalau aku supergirl,
tentu aku tak kelam kabut kalau bangun lambat 
ke kelas pagi.
Terbang 10 saat je dah sampai kelas.

Kalau aku supergirl,
tentu aku tak perlu study untuk exam untuk 
dapat pointer superb awesome.
Aku scan through je answer sheet orang lain.

Kalau aku supergirl,
tentu orang tak berani nak kutuk-kutuk 
belakang aku.
Yer, aku dengar apa korang cakap belakang aku.
Silalah takut sekarang.

Kalau aku supergirl,
mesti aku jadi bongkak one day nanti.
Yelah, aku kan hebat.
Takde sape berani lawan aku.

Yer yer.
Tapi ini mustahil.
Aku bukan supergirl.
Aku manusia biasa yang perlu study untuk 
midterm hari Rabu ni -.-
Bye.

keys off ~
as.da.name.given :)
Photobucket