Normalitas Hidup.




Aku tak suka angguk-angguk kepala, kawan. Kau lebih percaya 
beribu orang yang angguk kepala pada kau, berbanding aku, 
yang rasa apa yang kau rasa? Kalau nak dengar yang sedap-sedap,
jangan tanya pada orang yang cakap tak beradab macam aku ni 
ye, kawan. Kau pilih kasih. Tapi tak apa. Sekarang kita fair and 
square. Kau cerca aku kat rumah kau, aku cerca kau balik. Kalau 
kau terasa hati dan nak buat sequences, silakan, mana tahu hot 
macam Star Wars kan? Seronok jugak jadi annoying ni. Patut kau 
tak teragak-agak nak buat aku jadi terjengkel dengan kau. Malas 
nak type lagi, kau bukan faham bahasa pun. Esok aku belajar 
Spanish, aku tulis pada kau, mungkin kau faham kot. Jaga diri 
kau baik-baik. Bye-bye.


keys off ~
as.da.name.given :)
Photobucket