How I met this sweetest person
ever in my life ; Dena Bahrin.


The name given, Nur Dianah Bt Kamarul Bahrin. Simply call her, Dena.This is 
about her, not me. This post is not about fame or menumpang populariti Dena. 
I wanna tell all of you about me and Dena. 2 years ago, aku kenal Dena. Bibit-
bibit perkenalan bermula apabila kami sama kelas. Acece, Bahasa Melayu baku 
kau. Well, even sama kelas, both of us not talking much with each other. 
Senang kata, kau tengok aku, aku tengok kau balik. Main mata. Then pandang
tempat lain. K aku tipu. Cerita imaginasi nak melampau je. But yeah, lebih
kurang macam tu la kami kenal.


After that, we make a 'ta'aruf' which is sesi berkenal-kenalan. And starting from 
that, aku dengan Dena become friends. Then, disebabkan 1 kelas, kami berdua 
makin lama makin rapat. Rapat sangat. Like sisters. Aku sayang Dena. And yes. 
Ni buktinya. 


*klik pada gambar untuk pembesaran lol :p

See? Aku tak tipu kan yang aku memang rapat dengan Dena. Well said. Macam 
mana Dena sayang aku, macam tu la aku sayang dia. 

 Let pictures tell everything :)


*abaikan muka aku yang macam perv tu &
 pinggan kotor tu kbai.


*time ni dekat Wangsa Walk. Time ni tidur rumah Dena.
Oh by the way, I miss this moment so much =/


*time ni dekat library cfs iium nilai. abaikan muka aku
yang tak photogenic ni. k aku tahu aku tak lawa. at least
Dena sudi ambik gambar dengan aku. #eh kaitan?

Aku rindukan saat-saat ini. Aku rindukan Dena. *ayat macam dah tak jumpa Dena 
k padahal jumpa je selalu k aku tipu* Well, bukan apa, as you all know, Dena kan 
dah kahwin sekarang. Waktu nak spend time together tetap ada. Cuma agak 
terbatas la. She's married, man. 

Eh, aku ada gambar time majlis perkahwinan Dena. So yeah, here it is ;


*ini classmates Dena. Poetry & Linguistics class :)



*me & the gang. oh by the way, Arip & Dena 
look sweet together :D


*ni kita bawak kawan lelaki. ehems :p


*Fydah & the gang :D

Ok gambar-gambar yang kat bawah ni pulak dicuri atas keizinan Dena. 
I repeat, atas keizinan yo! Bukan main ambik macam tu je hew hew hew. 
During solemnization & wedding ceremony :D


*psstt by the way, tu Dato' Sarimah Ahmad yang tepi Dena
tu hikhik. Yang artis tu hew hew hew :D

The Solemnization of Soffian Ariff & Nur Dianah







 The wedding ceremony of Soffian Arif & Nur Dianah 








So sweet. K kena diabetes sekarang kbai. Can you see how happy they are? 
Please haters, you don't even know her. Don't judge. Judgemental is not cool 
at all. It reflects who you are. She's really happy with her life. Please, don't 
talk bad about her. I know her more than you do, strangers.

To Arip & Dena :
Awww so sweet :') Semoga korang bahagia hingga ke akhir hayat. Love until 
Jannah, forever in Heaven. To Dena, I love you. And always love you. Kawan 
sampai Syurga sayang, inshaAllah :)

p/s : Dena, kalau ada good news, let me know ya. Can't wait for that :D

Thats all from me. Thank you :)

keys off ~
as.da.name.given :)
Photobucket