Alhamdulillah .

Yeayyy ! Setelah penat menunggu , at last followers aku genap 100 !



*klik pada gambar untuk lebih jelas :P

Okay stop ah Nisah . Kau bajet macam followers kau 1K je en . Sila muntah 
hijaukuning sekarang . Okay enough . Aku tau la , blog aku tak hebad macam
Hanis Zalikha , Ben Ashaari , Yuyu Zulaikha or another famous bloggers . But ,
you have to know one thing , aku nak dapatkan 100 followers pon susah .
Seriously . Kau kena ada effort . Kau kena rajin singgah blog orang . Kau kena 
join Geng Blogger . Baru kau boleh dapat semua ni . Yes . Orang selalu cakap ,
nak dapat something yang havoc , kena melalui something yang susah dulu .
"Bukan senang nak senang , bukan susah nak susah ." That saying , aku pegang
sampai sekarang . Aku try my best . Sebab apa ? Sebab aku tau blog aku tak 
hebat macam rata rata blogger kat Malaysia ni . And yes . Alhamdulillah , usaha
aku berhasil :)

Aku nak tag followers aku yang ke 100 :
Sila terjah blog beliau ya :)




keys off ~
as.da.name.given :)
Photobucket