3 Jenis Lelaki yang 
DIBENCI Perempuan.




Lelaki cruutt cruttt 
Dalam erti kata lain lelaki yang suka sweet perempuan ataupun tikus jadian . 
Hello brader , zaman sekarang dah tak main dah sweet sweet guna mulut , 
lagi menambahkan benci adalah . Kalau kena jelingan tajam sebagai tanda 
benci oleh awek tu takpa jugak . Jangan sampai awek tu pusing tunjuk 
jari hantu kat hang sudah . Terkincit nanti .

Lelaki yang bajet cool 
Yang jenih macam ni banyak . Berlambak dekat pasar malam . Eh ? Haha . 
Mungkin . Sapa tau kan . Tapi bila dah terlebih bajet cool , bukan takat 
perempuan , member jantan tengok pun dah naik meluat . Nak jaga 
personalitilah katakan . Contoh paling mudah , nak ajak pergi kedai makan 
depan rumah malam malam pun kena smart smart . Siap pakai spek kaler 
hitam kuali beli dekat kedai Hinode Shop harga 5 hinggit lagi . Eh cik abang , 
macho ke buta ? Haha . Mata ke atas , tangan ke dada >.<

Lelaki yang terlebih lelaki
Lelaki macam ni biasanya merasakan dia ni anti perempuan . Tak pun kena 
sentiasa nampak kerek dan ketat . Kalau pandang muka jantan macam ni 
biasanya mata dia mesti macam mata orang ajak gaduh bawak parang nak 
tetak orang sambil mulut dia terkunci ketat punya macam kena gam dengan 
gam gajah . Kena ubah prangai ni bro . Apa yang lu orang bagi , itu yang 
perempuan balas . Tunjuk muka masam ja sapa nak dekat . Tapi kalau buat 
muka ketat okay lagi . Tapi kalau perempuan tau kau ni kaki pukul perempuan , 
kau dah boleh lupakan impian nak kahwin dengan perempuan . Dengan binatang 
boleh lagi kot . Tu pon kalau ada yang nak dekat kau la .

Terasa aku bajet bagus ?
Haha suka hati la anda nak fikir apa .
Janji hati senang .
Tak ye ? 
LOL :D

keys off ~
as.da.name.given :)
Photobucket