Kahwin.


Kalau orang dah couple atau pon dah kahwin mesti lah 
daripada aku kau , I you , saya awak nak kena tukar ke 
panggilan yang lebih manja sikit . Kan ?

abang-ayang.
b-sayang.
honey-anje.
laling-baby.
papa-mama.


Auuuwww manjanyaaaa yu ols !

Tapi kalau kamu tanya aku , aku mahu :

KANDA-DINDA.

Serius . Aku rasa klasik itu sexy , manja , dan romantis . 
Diam boleh ?

Tapi kalau anak anak I nanti tolonglah jangan panggil I 

bonda okay . Rasa nak marah je . Grr -__-

Aku nak MOMMY-DADDY . MAK-AYAH ke . Atau kalau 

dapat yang Pak Arab jadi UMMI pon takpa , haha 
tak kisah .

dah diammmmmm nisah -__-
annoying sungguh la kau nyah :P

keys off ~
as.da.name.given :) 

Photobucket