Lebih baik.

Diam .
Jangan cakap sepatah pun . Jangan puji . Jangan keji . 
Jangan nak pura pura baik . Jangan nak pura pura peduli . 
Jangan konon konon nak bagi aku semangat , tapi 
sebenarnya nak membunuh aku . Jangan nak berlagak cool 
sedangkan kau tak cool langsung . Jangan nak menyakitkan 
hati kalau tak tahu nak menyakitkan . Jangan nak semak 
samunkan kepala otak aku . Jangan nak masuk campur hal 
aku . Jangan pandang aku kalau tak reti nak sorokkan muka 
inferior kau . Jangan nak berlakon , sebab kau memang 
obviously nampak sangat fake nak mampus . Jangan nak 
pandai pandai aturkan masa depan aku . Jangan nak buat 
conclusion bila kau tak tahu cerita . Janganlah nak sorokkan 
muka 'terancam' dengan muka memerli kau tu . Jangan nak 
cerita benda yang tak ada kaitan dengan aku . Jangan nak 
beritahu benda yang aku tak nak tahu . Jangan nak pura pura 
kasihan , padahal dari ekor mata kau aku boleh nampak muka 
Padan-Muka kau tu . Jangan nak act macam 'itu' cara kau 
padahal kau sendiri tahu , yang tu palsu palsu belaka . Jangan 
nak act macam matured padahal umur kau je banyak tapi 
hidup kau senang senang sentiasa . Jangan nak cakap faham , 
padahal satu benda pun kau tak faham . Jangan sibuk hal aku .


Blablablabla..

Ah , diamlah kau ! Setiap patah kau cuma buat aku terangsang nak 
tampar kau . Urghhh =.=


keys off ~
as.da.name.given :)


Photobucket