Perrrrrrrrrrrr-fection


"Always remind yourself that you are not perfect , and never be one"

Mengaku jelah . Most of us selalu perhatikan other's people life and selalu fikir 'Oh My God why lah aku tak jadi macam dia , dia tu mcm perfect gila , dia tu lawa , selalu happy , ada itu , ada ini "

Well somehow , i think that is seriously A STUPID BULLSHIT , there's no one that stand up at this world perfectly . No one . Yeap , same goes to me , termasuk engkau , termasuk dia dan mereka .

The point is , perfect is not how you cant describe other's human . Because perfect is totally BULLSHIT and one advice , aku rasa , baik korang berhenti perhatikan orang yang korang rasa ada life lagi better daripada korang sebab korang akan miss every nikmat yang korang dapat and tanpa korang sedar , korang akan terikut dengan cara miss-i-think-he/she-is-perfect tersebut and yeah , you will never be yourself .

The ugly truth about life is "You cannot get everything that you want, darling"

SO JUST LOOK AROUND , SEE WHAT YOU HAVE , THANK FOR THAT :)
keys off ~
as.da.name.given :)