L.O.V.E doesnt have to hurt :)

Bagi aku , when someone , ecspecially a guy , said 'okay couple menyusahkan' dan cuba berlagak cool , aku rasa kesian dengan lelaki itu , fikiran sempit . Yeah , aku mengaku memang kadang kadang girls boleh jadi makhluk paling rumit untuk difahami , sensitive , asyik nak menggedik , kuat jealous , dan lelaki yang selalu kena mengalah berbanding perempuan kan ? HAHA .
 

Pernah dengar tak : What all girls want is someone who want them back , i guess . Erm . Entah .

 
So anyway , semua orang yang in love , mestilah nak bagitahu semua orang yang : okay kami sweet , kami pasangan bahagia , jeles lah dengan kami , macam okay-bf/gf aku lagi hot dari korang . Nak cerita kisah cinta mereka dan expect semua orang yang tahu akan 'wahhh sweet gila , kenapa aku tak jadi macam tu' kan ? Haha tak ke ? Haha tak kepala lutut kau tak , yang dalam myspace facebook tu apa ha ? HAHA .


 

 The thing is , ketika bercinta , semuanya indah .. itu apa yang orang kata .
 


Macam mana tak indah , setiap malam call , dating penuh dengan bunga bunga dan pelangi , dia lah tempat kita nak mengadu , bermanja , bercerita , dan cerita yang kecil pun boleh jadi comel , setiap sentuhan , macam ada satu power , power di antara mereka , kaum Adam dan Hawa .
 


Kita rasa okay . Dialah everything , dia lah segala-galanya , kita mula berangan untuk bersama dia sampai bila bila . Fikirlah , berapa banyak kali kita cakap 'iloveyou-forever' , setakat ini berapa ramai lelaki ? Sebab tu lah , ketika bercinta , semuanya indah .
 


Bila sesuatu relationship tu berakhir , some people akan jatuh dengan teruk , some people akan bangun dan bangkit semula , memulakan relationship dengan manusia yang berbeza , tetapi sama .

 

'iloveyou forever , you the only one that i need , you are the best'   See ? Sama kan ?
 


Actually i dont know how to manipulate this topis okay . Entah . Just suddenly nak type about this . Im not pro okay , haha . About my-love-story pulak , aku dah banyak kali in love , banyak kali kecewa , banyak kali rasa rumit , banyak kali rasa indah , segala-gala . To be honest , i dont really give a damn when people said : 'time bercinta semuanya indah' , plus i think it maybe true .



keys off ~
as.da.name.given :)