Harapan Pembunuh .


Hidup dalam denial , sangat memeritkan . Hidup dalam harapan sangat memalukan . Berharap-berharap-berharap sedangkan kau tahu tak ada guna pun berharap , bila harapan kau cuma tinggal harapan , kau menyesal , sebab
wasting so much time utk berharap pada sesuatu yang kau tak payah nak berharap . Tu kan kerja DIA . Tapi kadang-kadang berharap tu macam antidote . Buat kita feel alive at least for a few second . Entah , tapi saya benci harapan . Sebab semua harapan saya pembunuh .





keys off ~
as.da.name.given.