Ulasan pasal video "I've been proposed & I'm Engaged.


Ok aku banyak sangat dengar orang yang tak puas hati pasal video yang kawan 
baik aku ni buat . Aku taktahu la apa yang tak kena dengan video ni sebenarnya . 
Please people , jangan salahkan Dena ! Dia cuma buat video ni untuk balas balik 
apa yang tunang dia buat . And one more thing , video ni hanya untuk tatapan 
family and bestfriends dia . So , dia sendiri pon taktahu macam mana video ni 
macam jadi fenomena sangat .


Aku cakap semua ni bukan nak defend dia . Bukan sebab dia kawan baik aku . 
Bukan . Tapi dia sendiri dah cakap kan , ambik yang baik je daripada video ni . 
Yang mana tak baik tu , jangan ikut . Video ni memang la sweet . Tapi bukan 
suruh korang tengok apa yang sweet tu . Tapi suruh korang tengok msg yang 
ada dalam video ni . Msg yang baik . Come on people , we are Mukallaf . Dah 
boleh beza benda baik and benda buruk . 


Jadi jangan salahkan video tu . And yeah , Hilal Asyraf pon dah bagi respon . 
Cuba baca ni :




*tekan gambar untuk besarkan



And baca yang ni jugak :


*continue

*klik gambar untuk besarkan

Ok dah boleh nampak kan yang Hilal Asyraf bukan senang senang mengeluarkan 
sesuatu hujah tu . Dia keluarkan hujah siap dengan dalil lagi . Jadi kita sebagai 
orang Islam , kena la terima dalil dalil tu . Be matured people . Allah bagi kita otak 
untuk bezakan benda baik dan buruk . Untuk fikir dengan rasional sebelum hentam 
sesuatu perkara tu .


So ok . Kalau tak puas hati , cakap depan depan dengan tuan punya video . Bukan 
kutuk kutuk dia kat belakang . That's all . 


keys off ~
as.da.name.given :)
Photobucket