Engagement of Nur Dianah & Soffian Ariff.


Hey people ! Boleh nampak dengan jelas kan tajuk entry aku kat atas tu ? So yeah , I'm
going to tell all of you about the engagement of Nur Dianah and Soffian Arif . Aku rasa 
aku bertuah gila sebab dapat tengok engagement ni depan mata . Kau hado ? Lol k . 
Actually , Nur Dianah or simply called Dena , she is my good friend . She tend to tell me
about her engagement because she loves me ! Kihkihkih . So , I'm very lucky la kannn :D


So here's the pictures . Take a look of it .
*gambar mungkin tidak awesome disebabkan kamera hp yang murah -..-



Gambar ni daripada Facebook Nur Dianah
Majlis sarung cincin :)


Dena and her future husband :')


Dena and me :') 


Ini Dihar . Kita baru kenal dia dekat engagement ni .
Dia seorang kawan yang sweet lagi awesome :) 


Ini Iera . Dia la yang teman kita pegi rumah Dena :D

Aku tahu video ni dah jadi fenomena kat Facebook . But , to sape sape yang tak tengok 
lagi , you should watch this video .

One word I can say about this video ;



AWESOME :D 

Ini blog Dena ; Dena Bahrin.

*boleh follow kalau nak :D




Pesanan untuk Dena dan Ariff :


"Semoga berbahagia hingga ke akhir hayat . Jaga hubungan korang baik baik . Nisah 
memang takde benda nak bagi . Hanya boleh kirimkan doa untuk korang berdua .
Dena , jadi seorang isteri yang taat bila dah sampai masanya nanti . Jangan derhaka
dekat suami . Arif , tolong jaga Dena baik baik tau . You know kan yang I sayang Dena
sangat sangat . She is my good friend . I just nak tengok Dena happy . Lastly , I pray
for both of you ok . Forever , until Jannah . InsyaAllah ." :') ♥ - Nisah


One more picture to go .

Tak salahkan kalau berangan . Mana tau lepas ni turn
aku pulak kannnn :P

keys off ~
as.da.name.given :)

Photobucket