Don't judge Iguana by it's colour (:




Once upon a time , tetiba aku rasa nak sengih macam kerang tak berapa nak busuk . Haha . Teringat dia puji beg besar gabak kaler mustard aku tu . " Cantik handbag . " Tergamam . Hahaha . ( Sebenarnya aku cuak weyh ) . Bila orang start looking at you , for sure they look for the details kan ? Some people suka cari flaws , dan sangat sedikit orang untuk cari benda baik . Faham tak ? Aku penat , muak dengan orang yang tak reti menjaga perasaan , especially bab appearance . Kau boleh tegur , tapi ada trick . Tegur dan recommendkan something , dan bagi sedikt praise bila orang tu looks good , tak pun comfortkan dia lepas kau TERcakap benda tak patut . Or else , kau akan downkan dia serta merta . I'm the victim . ( walaupun orang cakap , things were said because of jealousy , tapi tak boleh elak daripada terjejas ) . Haish , sangat malapetaka .



keys off ~
as.da.name.given.