I.M.P.R.E.S.S.I.O.N (:

Bila-bila orang perbodohkan kau, kau cuma mengiyakan dan biarkan dia teruskan permainan. Kau nak gelak atas kebodohan dia, tapi kau lebih sedih atas kebodohan kau. Stop it lah kan ? Kenapa nak seksa jiwa raga?

Mudah je,

sebab kau rasa manusia boleh berubah.
sebab kau rasa manusia ada perasaan.
sebab kau rasa tak adil untuk judge a book by its cover.
sebab kau rasa setiap manusia punya peluang.

Tapi bila perasaan kau sendiri mengkhianati kau, baru kau tahu, kau dah bazirkan terlalu banyak peluang untuk kau menggembirakan diri sendiri. Come onlah, kau bukan Superman yang kena hidup korban diri semata-mata. Think it, dear. With your mind, not with your heart.


keys off ~
as.da.name.given.