I'm afraid of death.



Death of my grandmother long time ago, really really really make me CHANGE. And of course, it reminds me of DEATH. Recently, aku dah macam lalai sangat, too much of the duniawi. Tengok semua orang berubah, I tried too. Konon nak fit in lah. Dan, macam biasa, semua orang yang aku pernah respect dulu...

One word,

HANCUS.

They are not much different than others. Entahlah. To be the only one who believe and try to persuade millions others is, hmm I can say, quite IMPOSSIBLE. As much as I would like to live on my own life and just don't give a damn about those people, my belief told me not to. If you know what I mean. So, tell me, what best to do?

Most people dah berubah. Kata-kata yang kononnya prinsip dulu dah hilang with the wind. Maybe diorang macam aku jugak, nak fit in. I have told one of my friends about this, and she said;

"Biarlah Nisah, itu orang lain. Kalau kau yakin apa yang kau percaya sebelum ni is true, then go on. Rasulullah sendiri tak dapat lari daripada dugaan. So, what made you think you gonna go through all these that easy? Satu titik hitam pada bulu biri-biri! Be that, girl! Dunia memang melalaikan, tapi kan Allah dah cakap, it's TEMPORARY."

Ya Allah, such a wonderful advice! Gila berbekas kat hati dengan nasihat dia. Nyawa kita ni, bila-bila masa je Allah boleh ambil. Sedarlah.


keys off ~
as.da.name.given :)
Photobucket