Award untuk 30 orang yang jadi followers aku.






Hai . *sambil tunduk cara orang Jepun :D


Agak agak korang , apakah maksud tersirat daripada tajuk entry di atas ? 
Can you all guess it ? Boleh tak boleh tak . Ce teka ce teka :) 

Akceli kannnn , ai akan follow balik 30 orang pollowers yang pollow blog ai ni . 
Yu olsss nak tak ? Kalau nak , senang saja . Kita main game "Ai polo yu , yu 
polo ai balik" . Yu olss kannn suka main game game macam ni . Tak ye ? 


So apalagi . Yu olss yu olss sekalian pollow la blog ai ni haaaaa . Yu olss 
tinggalkan link yu olss kat bahagian komen tau . Nanti ai terjah blog yu olss 
dan pollow ! 


*abaikan cara penulisan yang tidak matang di atas . maaf juga kerana 
virus kegedikan yang tiba tiba datang tak diundang dan merasuk diri ini :D


Aku nak tegaskan sesuatu .


Tiada Paksaan.


keys off ~
as.da.name.given :)
Photobucket