Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2.



Lately , post kat blog semua pasal Harry Putar ja kan . *cara orang
tua kulit berkedut cakap :P Aku tahu , mesti ramai yang bosan gila . 
But nevermind la , aku still nak update blog pasal Harry Putar 
aka Harry Potter .

Aku takde nak cakap panjang panjang sangat . Sebabnya , semua
orang yang dah tengok movie ni mesti puas hati ; awesome ending !
Awww , final part is the best part ever ! Biasa la , kalau aku ni dah 
namanya perempuan , mesti yang part jiwang jiwang ja aku syiok .
So sweet babyyyyy . I boleh dapat diabetes you :P

Yeah . Still have sad part in this movie . Normal thing la kan . Every
movie semua macam tu . But for me , part sedih ni tak menjejaskan 
kaki wayang macam aku . This movie still perfect . Just a little bit
flaw la . Haaaaa paling aku suka , part si hidung penyet , Voldemort 
mati pon gila cool ah :D

Aku pegi tengok movie ni last Friday at the perfect place with 3D .
Cool en ? Tapi satu ja yang tak menyenangkan aku . Ada sorang guy 
kat belakang ni , dia gelak bapak kuat -__- Aku dah macam bengang
gila . Hello , takkan part serius pon kau nak gelak ? What the hey la .
Sakit hati betul aku . Tengok diam diam sudah . Takpayah nak over-
react sangat la -____-

Okay enough with the bebelan . Malas nak cakap banyak . Benda dah
lepas . Bukan boleh buat apa . 

So ladies and gentleman , 
Sila ke panggung wayang dengan segera untuk menonton cerita Harry
Putar ini . Semestinya ia tidak merugikan anda ! :D

Guysssssss , 

Tengok ni ,


So sweet kan ? 
Lepas ni dah takde lagi .
Tamatnya Harry Potter , rasa macam dah tamat 
zaman childhood kita :'(

*Ehem ehem .

By the way ,


Albus Severus Potter

He's quite cute ! :D 


keys off ~
as.da.name.given :)
Photobucket