Perasa-n



Allah ciptakan perasaan , untuk kau rasa . Tapi bila kau dah salah rasa , dan mula perasan , itu dah lain cerita . Mungkin silap aku sebab bertapis , sampai kau terguris . Atau perasa-an kau yang lebih lebih . *angkat bahu* Tapi boleh fikir logik , kau belum cukup hot untuk aku ceritakan . Kan ?


*diam*

Tapi pelik , orang yang aku tuju tak pulak sedar sedar diri . Nak kena straight forward lepas ni *tepuk dahi*


keys off ~
as.da.name.given :)