Hello , can i be your friend ?


" Hello hello . Can i be your friend ? Please please . Let me be your friend ? "


Haha . Takkanlah sampai kena merayu buat muka tebal kalau nak be friend with someone . Yeap , memang aku tak nafikan . Susah untuk kita jumpa kawan yang betul betul kawan . And hope you know what i mean . Kawan yang always ada bila kita susah and so on . Whattheheaven ! Susah sangat okay nak dapat kawan yang tak makan kawan . Kawan yang tak tikam plus mengumpat belakang . And senang cerita , sahabat laa .


Boleh saya bertanya , dekat mana nak dapat kawan yang betul betul kawan ? Bolehkah didapati di :
  1. Shopping mall ? Pilih pilih macam pilih baju .
  2. Bawah jambatan ?
  3. Atas pokok ?
  4. Beli dengan harga seribu ? Dua ribu ? Or whatsoever .

Buntu ! Itu je yang aku boleh cakap sekarang . Even kawan yang kita rasa rapat gila , happy gelak gelak bersama pon belum tentu boleh jadi kawan , since dia tak anggap kita ni , kawan dia yang terbaik . How ?

Please people , uncover your true self by peeling the plastic skin off .

Tak perlu bermuka muka . Tak perlu nak depan cakap lain , belakang cakap lain . And , i'm really sick of this person ! *okay emo sebentar* 
Okay serious . Mana nak jumpa kawan yang betul betul kawan ? Please , let me know . And you , can i be your friend ? HAHAHAHA :P
Bye !








keys off ~
as.da.name.given :)