Mencadangkan STEP yang ke 8 untuk AWAK :)






You can't see what is actually no 8 ? Haha . No worried , i will tell you . That is :


8. If you can't stop judging people , go see a THERAPIST . *i guess , you need something from THEM ^.^

So please peeps , put a mirror in front of yourself first . Jangan suka sangat nak cari flaw tentang diri orang . Kau fikir kau perfect sangat ? Oh please , walaupun kau perfectionist , takpayah nak harap semua benda jadi macam yang kau nak laa . No need sayanggs . Takpayah nak impi semua benda yang kau harap , akan jadi hebat hebat belaka . Stop dreaming . Sedar diri dulu . Tepuk dada , tanya diri kau ; LAYAK KE AKU NI ? Tak susah kan sayang ? Ala , takkan cara nak behave diri pon nak suruh aku buat tutorial ? Alolo , 'manja'nya kau ni .*geli*

keys off ~
as.da.name.given :)