Habis madu , sepah dibuang + HIPOKRIT (:


Sangat sangat familiar kan dengan peribahasa kat atas ? Haaaa , kali nih , aku nak cakap pasal ORANG yang JENIS camni lak . ORANG macam nih , memang banyak sangat , and amat lah senang nak dikesan . Aku tak tahu lah what gonna be the reasons , tapi aku memang TAK SUKA orang camni . Nak kata ada masalah or sakit hati , mungkin ada lah sikit . Takde lah rasa macam nak hempuk je kepala ORANG nih . Aha , no worries , i'm gonna be okay , keep smiling nisah (: . ORANG macam nih , suka BERMUKA-MUKA . Senang cakap , macam talam dua muka , gergaji dua mata and sewaktu dengannya . And , and , ORANG macam nih , sangat TERER berlakon . Mereka ini diberi ability yang sangat istimewa . Sometimes , mereka boleh jadi terLALU BAIK macam MALAIKAT , walaupun CHARACTER ini tidak lah mencerminkan diri mereka yang sebenar . And sometimes tue jugak , mereka boleh jadi sangat lah JAHAT mengalahkan SYAITAN , ( opss , sorry , aku tak panggil kau syaitan , cuma kau dengan dia , macam lebih kurang je , susah nak beza ) . Aku bagi contoh lah , if mereka ini wanna ask for help , or wanna borrow something from us , mereka akan berPURA-PURA BAIK . Kenapakah ? HELL-O ! Jadi lah diri kau ! Tak payah nak HIPOKRIT sangat ! Depan aku , kau nampak BAIK sangat lah SAYANG , sampai aku rasa macam nak CIUM je pipi kau , tapi belakang aku , kau memang macam HARAM ! Na je aku bagi kau CIUM tapak kasut aku ! Jangan suruh aku panggil kau SAMPAH , or jangan suruh aku tengok kau nih , LEBIH JIJIK DARIPADA SAMPAH ! Aku hormat kau , jadi tolong lah , HORMAT aku . Satu lagi je permintaan aku , jaga HATI aku , boleh ? If nak BERLAKON pon , tak payah lah depan aku , nampak KEJI sangat . Aha , tak susah pon kan permintaan aku , suruh jaga HATI je , bukan suruh kau JILAT kaki aku . Okay sayangg ? Kau boleh pinjam barang aku or what , tapi TOLONG , JANGAN CONDEMN AKU KAT BELAKANG . I hate BACKSTABBERS ! FUCK this kind of person !



p/s : You are just SHIT that GLOW in the dark .



keys off ~
as.da.name.given.